pondelok 28. marca 2011

Noc za ušami...

 „Moja podprsenka je na vašej zemi“  dôležito oznámila Ľuba pred cestou na záchod. No, a  potom šla na záchod. Samozrejme som „najtriezvejšia“ v celej „triezvej“ spoločnosti. Opravovala som všetko čo alkohol pokazil. Alica mi podávala cigaretu.  Zistila som, že alkohol hovorí. Ema ho nepočúva a Ľube hovorí niečo, čo som už zabudla. Všetky hovoria mnoho silných vecí, ktoré som všetky chcela do tejto poviedky napísať. Ale nestíham. Rozhadzujú ponožky a ja sa konečne cítim, tak ako sa cítiť mám. A cítim, že si budem musieť vyzuť ponožky a pripnúť ich na nástenku k ostatným. A potom na 10 riadkov vyjadriť pocit z ich pachu. Pach mi pripomenul jednu osobu.
Aj paštéta, ktorá sa zázrakom dostala na chleba bola divadelná. Všetko bolo krásne a poetické a opité...
 „Ja som zažila trápne chvíle, iba s chlapským penisom“  Ľubina poézia. Ema Alici povedala, že je vnútorne krásna a jej to bolo odporné. Odporní ľudia a chlapi riešia veci, ktoré by Alica s problémom  odrezala.
Tak rada by som opísala podprsenky, ktoré sme mali na krku a ležanie na tráve, výlet na modrú pumpu. „ Svet je na hovno. Každý rieši len seba. Zuby idú z duše“  Ľubina poézia mi bude chýbať.
 Je mi zima na neoblečené chodidlo.  

Drama

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára